Partners

1 days4ideas is ook het opbouwen van gemeenschappelijke ervaring waarbinnen de deelnemers en deelneemsters voortdurend bewegen tussen verschillende manieren van zeggen, doen, zien, denken, verbeelden… Ervaring kan alleen komen als er ruimte is voor goed nabuurschap tussen de verschillen..

FATSABBATS is een veilige ruimte die zelfstandig wordt beheerd door en voor gekleurde vrouwen, de queergemeenschap, haar bondgenoten.

LE TIPI is een veelzijdig collectief dat kunstenaars die buiten de geijkte paden werken en cultuur die minder goed vertegenwoordigd is volop in de schijnwerpers wil plaatsen.

DE MARKTEN is het gemeenschapscentrum van de Brusselse vijfhoek.

PASSA PORTA is een meertalige ontmoetingsplek voor al wie houdt van ideeën, teksten en verhalen waarin de hedendaagse samenleving resoneert.

ARTHIS is het Belgisch-Roemeense cultuurhuis.

Ook, Radio Panik, een radio die bindt, stem geeft, creëert en zich sociaal en cultureel inzet.

Les Gastrosophes ten slotte zijn een intercultureel gezelschap van rondtrekkende koks en kokkinnen die onverkocht voedsel inzamelen en er een zacht geprijsd feestmaal mee bereiden.

La Bellone dankt uitdrukkelijk ook haar team, de voogdij-instanties, die haar aanpak waarderen en steunen, en al wie van ver of dichtbij heeft meegedacht over curatoren en over de logistiek.

Een initiatief van

In samenwerking met

Met steun van